Disclaimer

Aansprakelijkheid

Hoewel deze site zorgvuldig is samengesteld, kan aan hand van de inhoud geen rechten worden ontleend. AutoVitel.nl is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op deze site voorkomen. Evenmin is AutoVitel.nl verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de AutoVitel.nl site zijn gelinkt, of waar naar toe wordt gelinkt vanaf de AutoVitel.nl site.

Prijzen

De prijzen op deze website worden getoond in euro’s en zijn inclusief BTW. De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen of fouten.

Databescherming

AutoVitel.nl respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe AutoVitel.nl gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens

AutoVitel.nl verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een aanmeldformulier of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker AutoVitel.nl toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor statistische doeleinden. AutoVitel.nl zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Onze werknemers en eventueel door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van gegevens te respecteren.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie

In sommige gevallen zal AutoVitel.nl gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, om maar een paar voorbeelden te noemen. Deze gegevens helpt AutoVitel.nl de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van bezoekers.

Foto’s

De foto’s op de website zijn gemaakt door fotografen en medewerkers die deel uitmaken van AutoVitel.nl. Het beeldmateriaal mag niet zonder toestemming elders gebruikt worden.