Veelgestelde vragen

In samenwerking met de financieringspartners van AutoVitel behoort de zogenaamde fifty/fifty deal bij aankoop van een auto tot de mogelijkheden. U betaalt 50% zelf en de andere 50% wordt door een financieringsmaatschappij gefinancierd.

Uiteraard biedt AutoVitel haar klanten de mogelijkheid om een BMW (of ander merk) te financieren. AutoVitel werkt met verschillende financieringsmaatschappijen nauw samen die u een voorstel kunnen doen. Zowel zakelijke als particuliere klanten maken vaak gebruik van de financieringsmogelijkheden van de partners van AutoVitel. AutoVitel vraagt u nooit om inkomensgegevens en wordt door haar partners uitdrukkelijk NIET op de hoogte gebracht van uw financiële situatie.

Het financieren van uw BMW is uiteraard mogelijk bij AutoVitel. U kunt kiezen uit een ruime selectie rijk uitgeruste BMW’s. Vraag uw offerte op maat aan en wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

Vul ons contactformulier in en geef aan waarover u een offerte wilt ontvangen. Wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

Neem contact op.

U kunt op KlantenVertellen de reviews vinden van AutoVitel. AutoVitel streeft altijd naar het hoogst haalbare en gaat natuurlijk altijd voor een 10.

Naar klantenvertellen

We zijn geopend op de volgende dagen en tijdstippen:

Showroom
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.15 uur
Zaterdag: 09.30 tot 16.00 uur
Op afspraak mogelijk

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten

Autoverhuur & Shortlease
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten