Veelgestelde vragen

Ja! U kunt bij AutoVitel kiezen uit 1 maand AutoVitel-garantie, 3 maanden AutoVitel-garantie of u kunt kiezen voor 6 maanden BOVAG-garantie. Tegen bijbetaling is het soms mogelijk om de 6 maanden Bovag garantie te verlengen tot 12 maanden garantie.

AutoVitel is geen BMW dealer maar een Bovag aangesloten BMW specialist. AutoVitel heeft wel alle kennis en kunde in huis om dezelfde service en kwaliteit te leveren als uw BMW dealer. AutoVitel gebruikt niet voor niets de slogan “It’s all about BMW”! Alles is eigenlijk hetzelfde als bij een BMW dealer alleen de prijzen zijn lager.

AutoVitel is aangesloten bij de BOVAG en verkoopt enkel dealeronderhouden occasions – voornamelijk BMW’s – waar de complete historie van bekend is.

Ja – AutoVitel is iedere zaterdag geopend van 9.30 uur tot en met 16.00 uur. De koffie staat voor u klaar!

In samenwerking met de financieringspartners van AutoVitel behoort de zogenaamde fifty/fifty deal bij aankoop van een auto tot de mogelijkheden. U betaalt 50% zelf en de andere 50% wordt door een financieringsmaatschappij gefinancierd.

Uiteraard biedt AutoVitel haar klanten de mogelijkheid om een BMW (of ander merk) te financieren. AutoVitel werkt met verschillende financieringsmaatschappijen nauw samen die u een voorstel kunnen doen. Zowel zakelijke als particuliere klanten maken vaak gebruik van de financieringsmogelijkheden van de partners van AutoVitel. AutoVitel vraagt u nooit om inkomensgegevens en wordt door haar partners uitdrukkelijk NIET op de hoogte gebracht van uw financiële situatie.

U kunt bij AutoVitel elk type / merk auto inruilen op de kwaliteitsoccasion van uw keuze. U bent van harte welkom bij AutoVitel zodat wij uw auto in het echt kunnen bezichtigen en u direct een voorstel kunnen doen.

Uiteraard kunt u te allen tijde proefrijden in de auto van uw keuze bij AutoVitel. Het is wel handig om vooraf even contact met AutoVitel op te nemen voor een proefrit om de wachttijd te beperken.

Wanneer u naar onze occasion pagina gaat en het desbetreffende voertuig aanklikt waar u in geïnteresseerd bent, kunt u op de button proefrit aanvragen klikken voor het maken van een afspraak. Wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

BMW Occasions Overige Occasions

Vul ons contactformulier in en geef aan waarover u een offerte wilt ontvangen. Wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

Neem contact op.

AutoVitel is altijd op zoek naar dealeronderhouden BMW’s met een hoog uitrustingsniveau en lage kilometerstanden. De uitvoeringen die wij zoeken staan helaas niet op “elke hoek van de straat” te koop – zeker niet voor de juiste prijs.
AutoVitel zoekt elke dag naar de spreekwoordelijke speld in een hooiberg in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Italië. Al onze BMW’s hebben een compleet aantoonbare historie en zijn dealeronderhouden.

Nee! AutoVitel verkoopt enkel kwaliteitsoccasions met een kraakhelder verleden. Uiteraard kan er wel ooit een bumperhoekje of schermpje gespoten zijn maar er worden geen (ex) schadevoertuigen door AutoVitel verkocht.

U kunt op KlantenVertellen de reviews vinden van AutoVitel. AutoVitel streeft altijd naar het hoogst haalbare en gaat natuurlijk altijd voor een 10.

Naar klantenvertellen

Het rijden van een BMW is op zich al een beleving. Echter, het rijden van een BMW met een soepel schakelende automatische transmissie maakt de rijbeleving in een BMW compleet. Dat is de reden dat u voornamelijk automatisch geschakelde BMW modellen in de showroom van AutoVitel aantreft.

AutoVitel verkoopt voornamelijk BMW diesels omdat deze motoren het meest betrouwbaar zijn en de laagste onderhoudskosten kennen. Daarnaast is het rijcomfort van een BMW diesel ongeëvenaard en zijn deze motoren bizar zuinig. Wist u dat u al voor een (jong gebruikte) diesel kunt kiezen en geld kunt besparen ten opzichte van benzine als u 15000 km per jaar rijdt?

Zie ook onze brandstofcalculator

Wat is het adres van AutoVitel?
Elzenweg 39 in Waalwijk: Routeplanner

Wat is het telefoonnummer van AutoVitel? 0416-348258

Wat is het algemene emailadres van AutoVitel? info@autovitel.nl

We zijn geopend op de volgende dagen en tijdstippen:

Showroom
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.15 uur
Zaterdag: 09.30 tot 16.00 uur
Op afspraak mogelijk

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten

Autoverhuur & Shortlease
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten

Alle BMW's van AutoVitel zijn 100% dealer-onderhouden. AutoVitel koopt al zijn voertuigen van leasemaatschappijen. Daarbij hebben alle BMW's een onderhoudsverleden bij een officiële dealer. AutoVitel levert zijn auto’s daarom ook altijd af met een onderhoudsboekje / onderhoudsuitdraai van de leasemaatschappij.