Dé Specialist in MINI's

MINI Onderhoud en Reparatie

AutoVitel is dé specialist in alle soorten MINI's. Heeft u een MINI Cooper, MINI Clubman of MINI Countryman? Bij ons kunt u terecht voor onderhoud van uw MINI. Onze autotechnici hebben alle kennis en kunde die u ook bij de dealer verwacht, alleen hanteren wij betere prijzen. Al onze medewerkers zijn professionals met een grote passie voor autotechniek en zijn gespecialiseerd in MINI's. Uw MINI is dan ook bij ons in goede handen!

Heeft uw MINI dus een onderhoudsbeurt nodig, is het weer tijd voor de APK-keuring, of is er een defect wat gerepareerd moet worden? Maak dan snel een afspraak.

Maak nu een afspraak voor onderhoud
 

Nu ook MINI's bij AutoVitel

Jullie waren toch de BMW-specialist, waarom nu dan ook MINI's? We horen het u al denken. Deze stap is echter helemaal niet zo groot als dat hij misschien lijkt. MINI en BMW vallen tegenwoordig onder hetzelfde moederbedrijf, wat leidde tot het feit dat de techniek van MINI's nu ongeveer hetzelfde is als die van BMW's. Dit houdt in dat als je een specialist bent in BMW's, je dit ook bent in MINI's. De monteurs van AutoVitel zijn in beide merken bedreven.

Ook voor MINI's geldt: Wij hebben de kennis, kunde en service van de MINI-dealer, maar dan tegen een betere prijs!

Wij hebben ook een aantal MINI-occasions op voorraad. Mocht u toe zijn aan een nieuwe auto, kunt u eens een testrit maken om het verschil en het rijgemak van de MINI te ervaren.

Bekijk de MINI-occasions
 

Plan uw afspraak voor onderhoud

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen een afspraak in te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.