Autoservice van een ander level

BMW onderhoud en reparatie

Met de AutoVitel BMW-service maken we het u gemakkelijk. Online kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor alle onderhoudswerkzaamheden of reparaties. Bij AutoVitel streven we naar de hoogst haalbare service voor onze klanten. Wij leveren u de kwaliteitsservice die u van een dealer mag verwachten, maar wel tegen betaalbare prijzen. Onze technici zijn stuk voor stuk professionals met een grote passie voor de autotechniek en gespecialiseerd in BMW's. Uw BMW is bij ons dan ook altijd in goede handen. De (standaard) tarieven voor de meeste onderhoudswerkzaamheden vindt u op onze BMW tarieven pagina.

 
Autotechnici met passie voor BMW's

Persoonlijk contact met AutoVitel BMW-technici

De autotechnici in onze werkplaats zijn bevlogen professionals met een passie voor BMW's. AutoVitel hecht veel waarde aan het persoonlijk contact tussen onze klanten en onze medewerkers. Daarom komt de autotechnicus die aan uw BMW werkt, u zelf uitleggen welke werkzaamheden er zijn verricht of nog moeten worden uitgevoerd en waarom. Heeft u geen zin om te wachten tijdens uw afspraak? We hebben altijd een leenauto beschikbaar!

  • Offertes op maat
  • 24/7 inzicht in al uw facturen
  • Gratis APK voor geregistreerd kenteken

Uw persoonlijke online carmanager

Klanten die gebruik maken van de online carmanager hebben 24/7 inzicht in hun offertes en facturen. Daarnaast heeft AutoVitel regelmatig interessante aanbiedingen. Deze vindt u ook terug op de digitale omgeving van uw carmanager.

Vul uw naam, email adres en kenteken van uw auto in en u krijgt uw inloggegevens toegestuurd.

Carmanager aanvragen
 

Plan uw afspraak voor onderhoud

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen een afspraak in te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.