Onnodig trillen van uw stuur

Banden balanceren

Niets zo vervelend als een trillend stuur in uw auto. De monteurs van AutoVitel balanceren dagelijks velgen van berijders die net even een stoeprandje geraakt hebben bij het inparkeren waardoor hun velg in onbalans is geraakt. De technici van AutoVitel demonteren in dit geval uw velg(en) en de velgen worden vervolgens op het balanceerapparaat voorzien van “lood” zodat de klachten verdwijnen en de velg weer in balans is. Het balanceren bij AutoVitel is een reparatie waar u doorgaans in onze koffieruimte gewoon op kunt wachten.

Maak een afspraak

“Na jarenlang Ford te hebben gereden (S-max als laatste), incl. onderhoud bij een officiële merkdealer, was ik begin 2017 toe aan een merk in het hogere segment. Maar dan niet met de hoge onderhoudskosten die horen bij de betreffende merkdealers. Na een lange online zoektocht door heel Nederland, kwam ik uit bij Autovitel in Waalwijk. Gespecialiseerd in ex-lease BMW’s, met uitstekende service- en garantievoorwaarden, een werkplaats met kundige monteurs en heel schappelijke onderhoudstarieven. Inmiddels rijd ik ruim 1,5 jaar een BMW 5-serie; de servicebeurten zijn prima geprijsd, reparaties worden snel en kundig gedaan, zelfs vervangend vervoer is verrassend betaalbaar. Vergeleken...”

DJ S

Klantenbeoordelingen

9.3

“Samen met mijn vrouw ben ik afgelopen week bij Autovitel in Waalwijk een 5-serie Touring gaan bekijken omdat we graag wat groter wilde gaan rijden. De auto was exact zoals de verkoper deze had omschreven...”

Robert HaansbergenRijswijk
Lees alle reviews
 

Plan uw afspraak

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen een afspraak in te plannen.