Laat op tijd uw filter vervangen

Filters vervangen

De onderhoudstechnici van AutoVitel willen u erop wijzen dat het van groot belang is dat de filters van uw voertuig op tijd vervangen worden. Het zal menig autorijder verbazen hoe de filters eruit kunnen zien indien deze niet conform fabrieksvoorschrift vervangen worden. Ieder voertuig heeft een oliefilter, luchtfilter, interieurfilter en aircofilter (bij voertuigen met airco). Uiteraard worden de filters van uw voertuig bij een beurt vervangen c.q. gecontroleerd en gebruikt AutoVitel enkel filters die voldoen aan de fabrieksvoorschriften van uw voertuig.

Maak een afspraak

“Na jarenlang Ford te hebben gereden (S-max als laatste), incl. onderhoud bij een officiële merkdealer, was ik begin 2017 toe aan een merk in het hogere segment. Maar dan niet met de hoge onderhoudskosten die horen bij de betreffende merkdealers. Na een lange online zoektocht door heel Nederland, kwam ik uit bij Autovitel in Waalwijk. Gespecialiseerd in ex-lease BMW’s, met uitstekende service- en garantievoorwaarden, een werkplaats met kundige monteurs en heel schappelijke onderhoudstarieven. Inmiddels rijd ik ruim 1,5 jaar een BMW 5-serie; de servicebeurten zijn prima geprijsd, reparaties worden snel en kundig gedaan, zelfs vervangend vervoer is verrassend betaalbaar. Vergeleken...”

DJ S

Klantenbeoordelingen

9.3

“Twee weken geleden heb ik bij Autovitel een BMW 3-serie station gekocht en ben zeer goed en professioneel geholpen door de verkoper. Zonder twijfel een aanrader!”

Christel de HaanVeenendaal
Lees alle reviews
 

Plan uw afspraak

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen een afspraak in te plannen.