Transparant en professioneel

Onderhoud personenauto's in Waalwijk

AutoVitel is de garage voor al het onderhoud van uw personenauto. U krijgt altijd de prijsopgave vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Neem contact op met een van onze consultants. Zij helpen u graag verder. Binnenkort kunt u terecht op onze online persoonlijke Carmanager waar al uw offerte aanvragen, facturen en speciale aanbiedingen van AutoVitel. De onderhoudsdiensten bestaan onder andere uit:

  • Grote beurt
  • Kleine beurt
  • Aircoservice
Verder hanteert AutoVitel een zeer scherp werkplaats uurtarief van 59,50-- ex btw (71,99,-- incl.btw) en is er altijd een leenauto beschikbaar!

Maak een afspraak

“Mijn man en ik hebben bijna één jaar geleden een hele leuke bmw 3-serie gekocht bij Autovitel. Toevallig waren wij afgelopen zaterdag in de buurt en gingen we even langs voor een kop koffie en een rondje in de super mooie showroom van Autovitel. Wat een pracht auto's! Mocht je op zoek zijn naar een gebruikte bmw met weinig kilometers en leuke opties is Autovitel echt een aanrader.Wij hadden bij onze koop de afspraak gemaakt om nog een recensie te schrijven. Hier is hij dan mannen. Good job en super bedankt.Groetjes,Sylvia & Ron Dankerlui”

Sylvia & Ron Dankerlui

Klantenbeoordelingen

9.3

“Gisteren mijn auto weer opgehaald na de jaarlijkse onderhoudsbeurt bij Autovitel. Weer zeer tevreden naar huis gegaan. Je wordt keurig op de hoogte gehouden en ik kan weer met een gerust hart met mijn auto...”

N. Van Rijswijk's-Hertogenbosch
Lees alle reviews
 

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.