Transparant en professioneel

Onderhoud personenauto's in Waalwijk

AutoVitel is de garage voor al het onderhoud van uw personenauto. U krijgt altijd vooral een prijsopgave vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Neem contact op met een van onze consultants. Zij helpen u graag verder. Binnenkort kunt u terecht op onze online persoonlijke Carmanager voor offerte aanvragen, facturen en speciale aanbiedingen van AutoVitel. Onze onderhoudsdiensten bestaan onder meer uit:

  • Grote beurt
  • Kleine beurt
  • Aircoservice
Verder hanteert AutoVitel een zeer scherp werkplaats uurtarief van 59,50 euro ex BTW (71,99,-- incl.BTW) en is er altijd een leenauto beschikbaar!

Maak een afspraak

“Samen met mijn vrouw ben ik afgelopen week bij Autovitel in Waalwijk een 5-serie Touring gaan bekijken omdat we graag wat groter wilde gaan rijden. De auto was exact zoals de verkoper deze had omschreven via de telefoon. Na een heel net voorstel met onze 3-serie als inruil hebben we deze prachtige 5-serie gekocht. Voor iedereen die opzoek is naar een mooie en eerlijke BMW is Autovitel zeker een aanrader!”

Robert Haansbergen

Klantenbeoordelingen

9.3

“Twee weken geleden heb ik bij Autovitel een BMW 3-serie station gekocht en ben zeer goed en professioneel geholpen door de verkoper. Zonder twijfel een aanrader!”

Christel de HaanVeenendaal
Lees alle reviews
 

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.