Problemen met de EGR Koeler van uw BMW op laten lossen door AutoVitel

De BMW monteurs van AutoVitel kunnen problemen met de EGR koeler van uw BMW detecteren en voor u verhelpen. Vaak merkt u tijdens het rijden weinig aan uw BMW indien er een probleem met de EGR koeler van uw auto is. In sommige gevallen gaat het lampje van de motorstoring branden als gevolg van problemen problemen met de EGR koeler. Meestal merkt u dat er iets mis is met betreffend onderdeel als uw auto koelvloeistof verliest en u dien ten gevolge koelvloeistof bij moet vullen. Bij koelvloeistofverlies is het sowieso raadzaam om direct een afspraak te maken om door onze ervaren BMW technici een diagnose te laten stellen. Indien u de offerte aanvraag invult zullen wij u binnen 24 uur een offerte doen toekomen / contact met u opnemen. AutoVitel; de kennis, kunde en service van de BMW dealer maar dan tegen een betere prijs!

 

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Similar items

Het vliegwiel van uw BMW laten vervangen bij AutoVitel in Waalwijk

Het vliegwiel van uw BMW zorgt ervoor dat de versnellingen van een handgeschakelde BMW naar behoren functioneren terwijl u de koppeling bedient. Als het vliegwiel...

AutoVitel voert hier een beurt + APK uit aan deze BMW 520D Touring

AutoVitel voert een APK + onderhoudsbeurt uit bij deze BMW 3-serie 318i E46

AutoVitel voert hier een APK + onderhoudsbeurt uit bij deze BMW 3-serie 318i E46. Ook wordt de koelvloeistof vervangen en de kachel gerepareerd.