Veelgestelde vragen

De onderhoudstechnici van AutoVitel weten als geen ander hoe belangrijk het is om de airco van uw auto in goede conditie te houden. Het functioneren van uw airco is in de winter essentieel om snel van uw beslagen ramen af te komen en in de zomer om de auto koel te houden. Het is verstandig om de airco van uw auto elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen met koudemiddel om te voorkomen dat uw airco “droog” loopt.

U kunt bij AutoVitel o.a. terecht voor:
Vervangen van interieur-/pollenfilters;
Airco testen op lekkages;
Airco bijvullen met koudemiddel;
Airco reinigen (ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen).

Op onze website onder het kopje ‘Onderhoud – Airco service’ kunt u een afspraak maken. Wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

Wanneer u graag een fotoreportage wilt ontvangen van de uitgevoerde reparatie kunt u dit aangeven bij het brengen van uw auto. Wij zullen ervoor zorgen dat u een foto reportage ontvangt van A tot Z.

U kunt bij AutoVitel wachten op een APK keuring onder het genot van een kop koffie in onze wachtruimte. Een wachtruimte met sfeer waar u zich gelijk thuis voelt. Ook kunt u gebruik maken van onze televisie en voor u het weet is uw auto weer gekeurd.

U kunt op klantenvertellen de reviews vinden van AutoVitel. AutoVitel streeft altijd naar het hoogst haalbare en gaat natuurlijk altijd voor een 10.
Naar klantenvertellen

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt het volgende vervangen:
- Olie
- Oliefilter
- Carterplugring
- Interieurfilter
- Luchtfilter
- Brandstoffilter ( bij dieselmotoren )
- Bougies ( bij benzine motoren )
- & een APK keuring indien dit van toepassing is.

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt het volgende vervangen:
Olie
Oliefilter
Carterplugring & Interieurfilter

Een kleine onderhoudsbeurt duurt ongeveer 1,25 en ook nu kunt u wachten in onze wachtruimte onder het genot van een kop koffie.

Showroom:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.15 uur
Zaterdag: 09.30 tot 16.00 uur
Op afspraak mogelijk

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten

Autoverhuur & Shortlease
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten