Ga veilig de zomer in

Zomercheck in Waalwijk

Of u nu wel of niet met uw auto op vakantie gaat, een zomercheck bij AutoVitel hoort erbij. Onze monteurs in Waalwijk controleren tenminste 20 belangrijke punten om ervoor zorg te dragen dat u niet voor verrassingen komt te staan deze zomer. Te denken valt aan de controle van uw banden, van de airco, de ruitenwisservloeistof, uw lampen en schokbrekers en nog veel meer. Voor het geld hoeft u uw veiligheid niet in gevaar te brengen aangezien de zomercheck slechts 9,50 euro inclusief btw kost bij AutoVitel in Waalwijk.

Maak een afspraak

“Mijn man en ik hebben bijna één jaar geleden een hele leuke bmw 3-serie gekocht bij Autovitel. Toevallig waren wij afgelopen zaterdag in de buurt en gingen we even langs voor een kop koffie en een rondje in de super mooie showroom van Autovitel. Wat een pracht auto's! Mocht je op zoek zijn naar een gebruikte bmw met weinig kilometers en leuke opties is Autovitel echt een aanrader.Wij hadden bij onze koop de afspraak gemaakt om nog een recensie te schrijven. Hier is hij dan mannen. Good job en super bedankt.Groetjes,Sylvia & Ron Dankerlui”

Sylvia & Ron Dankerlui

Klantenbeoordelingen

9.3

“Samen met mijn vrouw ben ik afgelopen week bij Autovitel in Waalwijk een 5-serie Touring gaan bekijken omdat we graag wat groter wilde gaan rijden. De auto was exact zoals de verkoper deze had omschreven...”

Robert HaansbergenRijswijk
Lees alle reviews
 

Plan uw afspraak

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen een afspraak in te plannen.