Ga veilig de zomer in

Zomercheck in Waalwijk

Of u nu wel of niet met uw auto op vakantie gaat, een zomercheck bij AutoVitel hoort erbij. Onze monteurs in Waalwijk controleren tenminste 20 belangrijke punten om ervoor zorg te dragen dat u niet voor verrassingen komt te staan deze zomer. Te denken valt aan de controle van uw banden, van de airco, de ruitenwisservloeistof, uw lampen en schokbrekers en nog veel meer. Voor het geld hoeft u uw veiligheid niet in gevaar te brengen aangezien de zomercheck slechts 9,50 euro inclusief btw kost bij AutoVitel in Waalwijk.

Maak een afspraak

“Mijn vrouw en ik hebben hier 15 september j.l een audi a6 30tdi quatro gekocht.voor de inruil van eenzelde audi hebben we een nette inruil prijs gekregen. NU 4 maanden later rijden we nog steeds zonder problemen en plezier in deze audi.Joey de verkoper heeft alles netjes geregeld en ons netjes te woord gestaan .Een aanrader om te gaan kijken voor een deftige auto ,hebben prachtige auto's staan .”

Berend Slots

Klantenbeoordelingen

9.3

“Na jarenlang Ford te hebben gereden (S-max als laatste), incl. onderhoud bij een officiële merkdealer, was ik begin 2017 toe aan een merk in het hogere segment. Maar dan niet met de hoge onderhoudskosten die...”

DJ STilburg
Lees alle reviews
 

Plan uw afspraak

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen een afspraak in te plannen.