Ga veilig de zomer in

Zomercheck in Waalwijk

Of u nu wel of niet met uw auto op vakantie gaat, een zomercheck bij AutoVitel hoort erbij. Onze monteurs in Waalwijk controleren tenminste 20 belangrijke punten om ervoor zorg te dragen dat u niet voor verrassingen komt te staan deze zomer. Te denken valt aan de controle van uw banden, van de airco, de ruitenwisservloeistof, uw lampen en schokbrekers en nog veel meer. Voor het geld hoeft u uw veiligheid niet in gevaar te brengen aangezien de zomercheck slechts 9,50 euro inclusief btw kost bij AutoVitel in Waalwijk.

Maak een afspraak

“Na jarenlang Ford te hebben gereden (S-max als laatste), incl. onderhoud bij een officiële merkdealer, was ik begin 2017 toe aan een merk in het hogere segment. Maar dan niet met de hoge onderhoudskosten die horen bij de betreffende merkdealers. Na een lange online zoektocht door heel Nederland, kwam ik uit bij Autovitel in Waalwijk. Gespecialiseerd in ex-lease BMW’s, met uitstekende service- en garantievoorwaarden, een werkplaats met kundige monteurs en heel schappelijke onderhoudstarieven. Inmiddels rijd ik ruim 1,5 jaar een BMW 5-serie; de servicebeurten zijn prima geprijsd, reparaties worden snel en kundig gedaan, zelfs vervangend vervoer is verrassend betaalbaar. Vergeleken...”

DJ S

Klantenbeoordelingen

9.3

“Nu vier weken terug een auto gekocht bij Dennis van autovitell en nog steeds heel erg blij met onze aankoop. Service bij autovitel is meer dan goed en afspraken worden nagekomen. autovitel heeft een mooi...”

Robert MaasEindhoven
Lees alle reviews
 

Plan uw afspraak

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen een afspraak in te plannen.