Veelgestelde vragen

U kunt, na goedkeuring directie, gewoon een BMW in de shortlease gaan rijden bij AutoVitel leasing – ook al heeft u (nog) geen jaarcijfers. Het kan wel zijn dat AutoVitel Leasing u om aanvullende informatie vraagt in dat geval.

AutoVitel Leasing hanteert al veel vrije kilometers per periode. In speciale gevallen is ook kilometervrij huren mogelijk. Daaraan zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Indien u kilometervrij wenst te huren is het raadzaam om een offerte op maat aan te vragen via de rode button op de autofiche van het voertuig van uw keuze (klik op informatie aanvragen en geef uw wensen aan).

U kunt bij AutoVitel Leasing GEEN leasetermijnen contant betalen. Eventuele verkeersboetes kunt u wel contant afrekenen.

U kunt met AutoVitel Leasing afspraken maken over het wisselen van een voertuig tijdens of na de contractperiode. Dit is altijd maatwerk en u dient daarvoor contact op te nemen met AutoVitel Leasing voor een offerte/voorstel.

Het is geen enkel probleem om bij AutoVitel Leasing in Waalwijk een auto te huren als u een BKR notering heeft. Indien u onze algemene voorwaarden in acht neemt kunt u te allen tijde een auto huren.

Stel u heeft een contract van 6 maanden afgesloten maar wenst nog 6 maanden door te rijden met het voertuig kunt u inderdaad gewoon uw contractperiode bij AutoVitel Leasing verlengen.

Annulering is niet mogelijk als u een definitieve reservering heeft geplaatst via de internetsite van AutoVitel Leasing. Indien u nog niet wenst te reserveren maar enkel informatie wenst aan te vragen kunt u dit doen door op de rode button informatie aanvragen te klikken en uw vragen in te vullen. U krijgt dan per omgaande antwoord op uw vragen per email.

AutoVitel Leasing heeft zakelijke EN particuliere klanten. U hoeft geen bedrijf te hebben om in een BMW van AutoVitel Leasing te gaan rijden. Wel is het zo dat een particuliere klant moet aantonen, middels 3 loonstroken, dat hij/zij een baan heeft. (dit i.v.m. zekerheid van betaling van de leasetermijnen)

U kunt op klantenvertellen de reviews vinden van AutoVitel. AutoVitel streeft altijd naar het hoogst haalbare en gaat natuurlijk altijd voor een 10.
Naar klantenvertellen

AutoVitel kiest voor BMW diesels omdat dit voor de berijders van de lease auto het meest interessant is. De tankkosten dienen door de berijder zelf betaald te worden en door het inzetten van zuinige dieselmotoren blijven de brandstofkosten voor de berijder tot een minimum beperkt.

Eventuele schade aan de auto valt onder het eigen risico van de huurder, en niet dat van de autoverhuurder. Als de schade is toegebracht door een externe partij, zorg er dan voor dat deze schuld bekent en het schadeformulier ondertekent, zodat de herstelkosten kunnen worden verhaald via de verzekering van de tegenpartij.

AutoVitel Leasing heeft voor de verschillende BMW’s ook verschillende minimale contracttermijnen. Deze minimale contracttermijn vindt u altijd terug op de website van AutoVitel bij het voertuig van uw keuze.

Full operational shortlease is een leasevorm waarbij u enkel zelf de brandstof dient te betalen en het mogelijk is om voor een korte termijn (short) een contract af te sluiten. Afschrijving, renteverlies, onderhoud, bandenslijtage, verzekering en motorrijtuigenbelasting zijn in de maandelijkse prijs inbegrepen.

Wat is het adres van AutoVitel? Elzenweg 39 in Waalwijk: Routeplanner

Wat is het telefoonnummer van AutoVitel? 0416-348258

Wat is het algemene email adres van AutoVitel? info@autovitel.nl

AutoVitel zet (luxe) BMW’s in voor haar shortlease contracten. Uiteraard wil AutoVitel Leasing enkel zakendoen met serieuze partijen en daarom vraag AutoVitel Leasing van u de volgende papieren:
- Bewijs van bewoning
- Kopie rijbewijs
- Betaling van de eerste huurmaand bij ophalen (per bank of per pin)
- Betaling van de opvolgende huurmaanden middels automatische incasso

Showroom:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.15 uur
Zaterdag: 09.30 tot 16.00 uur
Op afspraak mogelijk

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten

Autoverhuur & Shortlease
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten

Als u een BMW uitkiest bij AutoVitel om in de shortlease te gaan rijden zit er in de door AutoVitel geoffreerde prijs het volgende inbegrepen: Motorrijtuigenbelasting, afschrijving, onderhoud, bandenslijtage, verzekering (kan eventueel ook door berijder zelf geregeld worden), vervangend vervoer bij onderhoud en renteverlies. Eigenlijk dient u enkel zelf te tanken.

De personenwagens die AutoVitel Leasing hebben diverse kleuren. Indien een bedrijf meerdere auto's wenst te huren is het in overleg mogelijk om meerdere auto's in dezelfde kleur in te zetten. De bedrijfswagens die AutoVitel Leasing inzet zijn allen wit van kleur zonder reclame.

AutoVitel Leasing is gespecialiseerd in shortlease contracten van BMW’s. Andere merken kunnen eventueel, op aanvraag, ook ingezet worden.

Nee. Alle voertuigen van AutoVitel Leasing zijn reclamevrij en nooit voorzien van schreeuwende reclameteksten.

AutoVitel Leasing heeft geen wegenwacht abonnement op haar voertuigen. Indien u verzekerd wenst te zijn van hulp bij pech dient u zelf een ANWB lidmaatschap te hebben / af te sluiten net zoals bij een eigen auto.

“Een bedrijf waar je met een betrouwbaar gevoel en een gerust je auto in onderhoud geeft en waar meegedacht wordt om de kosten zo laag mogelijk te houden. Eerlijk helder en duidelijk advies met persoonlijke aandacht. Erg vriendelijk, klantgericht en deskundig personeel, complimenten!!!”

Kristina

Klantenbeoordelingen

9.3

“Mijn vrouw en ik hebben hier 15 september j.l een audi a6 30tdi quatro gekocht.voor de inruil van eenzelde audi hebben we een nette inruil prijs gekregen. NU 4 maanden later rijden we nog steeds...”

Berend SlotsSchiedam
Lees alle reviews