Veelgestelde vragen

Als u het voertuig over de openbare weg naar uw bestemming wilt rijden bent u verplicht een 14 of 30-daags Exportkenteken op het voertuig te monteren.

Naast het exportkenteken is ook een verzekering tijdens deze 14 of 30 dagen verplicht. Hiervoor kunt u de groene verzekeringskaart gebruiken, eventueel uitgebreid met pechhulp zodat u onderweg snelle en vakkundige hulp kunt verwachten. Dit internationale verzekeringsbewijs biedt een aansprakelijkheidsverzekering en is 15 of 30 dagen geldig.

AutoVitel Rental hanteert al veel vrije kilometers per periode. In speciale gevallen is ook kilometervrij huren mogelijk. Daaraan zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Indien u kilometervrij wenst te huren is het raadzaam om een offerte op maat aan te vragen via de rode button op de autofiche van het voertuig van uw keuze (klik op informatie aanvragen en geef uw wensen aan).

Het is geen enkel probleem om bij AutoVitel Rental in Waalwijk een auto te huren als u een BKR notering heeft. Indien u onze algemene voorwaarden in acht neemt kunt u te allen tijde een auto huren.

Annulering is niet mogelijk als u een definitieve reservering heeft geplaatst via de internetsite van AutoVitel Rental. Indien u nog niet wenst te reserveren maar enkel informatie wenst aan te vragen kunt u dit doen door op de rode button informatie aanvragen te klikken en uw vragen in te vullen. U krijgt dan per omgaande antwoord op uw vragen per email.

Het uitvoercertificaat is het belangrijkste document als u een voertuig wilt exporteren. Dit document dient als bewijs dat het voertuig voor export geregistreerd is. Het voertuig mag vanaf nu niet meer op de openbare weg rijden zonder een exportkenteken.

Wij kunnen zorgen voor alle documenten die nodig zijn voor export. Informeer vooraf naar de kosten omdat deze per land kunnen verschillen. Laat ons weten of u de auto wilt vervoeren op een trailer of dat u over de weg terug naar huis wilt rijden.

Voor voertuigen die naar landen buiten de Europese Unie worden geëxporteerd moet een EAD/EX-A Douanedocument worden aangevraagd dat aan de EU -grens wordt afgestempeld. Het document dient als bewijs dat het voertuig daadwerkelijk de Europese Unie heeft verlaten en tegen BTW nultarief is geleverd. Laat ons weten welke grenspost u passeert bij verlaten van de EU in verband met verplichte vermelding op het EAD douanedocument.

Eventuele schade aan de auto valt onder het eigen risico van de huurder, en niet dat van de autoverhuurder. Als de schade is toegebracht door een externe partij, zorg er dan voor dat deze schuld bekent en het schadeformulier ondertekent, zodat de herstelkosten kunnen worden verhaald via de verzekering van de tegenpartij.

De personenwagens die AutoVitel Rental hebben diverse kleuren. Indien een bedrijf meedere auto's wenst te huren is het in overleg mogelijk om meerdere auto's in dezelfde kleur in te zetten. De bedrijfswagens die AutoVitel Rental inzet zijn allen wit van kleur zonder reclame.

Nee. Alle voertuigen van AutoVitel Rental zijn reclamevrij en nooit voorzien van schreeuwende reclameteksten.

“Vorige week mijn nieuwe BMW 320d Touring op mogen halen bij AutoVitel. De wagen stond voor het pand klaar toen ik aan kwam en zag er super uit! Personeel is zeer vriendelijk en het bedrijf is prachtig. Een mooie voorraad en zeker een aanrader voor iedereen die een BMW zoekt!”

Mitchel de Wolf

Klantenbeoordelingen

9.2

“Alles gewoon prima”

Sonja Lambrechts Raamsdonksveer
Lees alle reviews