APK keuring voor alle merken

APK voor slechts €22,50 inclusief BTW

U kunt bij Bovag garage AutoVitel in Waalwijk terecht voor de APK keuring van uw personenauto's en lichte bedrijfswagen. De APK keuring kost bij ons standaard 22,50 euro, voor benzine, diesel en gas. In sommige gevallen is de APK keuring geheel gratis. Lees hoe u in aanmerking komt voor een gratis APK keuring. Het herkeuren van uw voertuig, na afkeuring, kost eveneens 22,50 euro. Wilt u een APK keuring in combinatie met een grote beurt dan is de keuring bij AutoVitel altijd gratis! De APK is een momentopname en is uiteraard geen garantie dat u uw voertuig de rest van het jaar veilig kan blijven rijden of dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. De controle en het onderhoud van uw voertuig blijven belangrijk. Daarom adviseert Bovag garage AutoVitel om regelmatig te komen en geen beurten over te slaan.

Maak een afspraak
 
Uw auto APK laten keuren

Hoe werkt het?

Als uw voertuig APK gekeurd moet worden, dan gaat u naar een door de RDW-erkend APK bedrijf. Hieronder leest u de stappen u kunt volgen om uw voertuig APK te keuren.

  • U maakt een afspraak bij een RDW-erkend APK bedrijf, zoals AutoVitel in Waalwijk.
  • De APK-keurmeester van het APK bedrijf keurt het voertuig.
  • De kosten van een keuring zijn niet vastgesteld en kunnen dus verschillen per bedrijf.
  • Na de keuring ontvangt u altijd een APK-keuringsrapport (ook bij een afkeuring).

Maak een afspraak

Gratis APK voor BMW

APK keuringen voor BMW's zijn altijd gratis bij AutoVitel. Neem contact op met een van onze consultants om een afspraak te maken. AutoVitel is transparant; bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Wij communiceren onze werkplaatstarieven altijd vooraf, het uurtarief is bij ons 55,-- euro exclusief btw ( 66,55 euro inclusief BTW ).

 
Geen verplichtingen bij afkeur!

Wanneer is de APK bij AutoVitel nog meer gratis?

  • Met een APK Waardecheque van AutoVitel
  • Bij een grote beurt
  • Als de bovenstaande situaties niet van toepassing zijn, betaalt u slechts 22,50 euro.

AutoVitel verplicht u NIETS. Als uw auto wordt afgekeurd bent u niet verplicht om deze bij AutoVitel te laten repareren.
LET OP, op een kenteken wordt maar 1 keer een gratis APK verstrekt!

 

Plan uw afspraak

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen een afspraak in te plannen.