Transparant en altijd de prijsopgave vooraf

Reparatie personenauto's Waalwijk

Als u dat wenst, maakt onze service-afdeling een offerte voor u op van de aangevraagde werkzaamheden. De autotechnici van AutoVitel zijn bevlogen professionals met een grote passie voor autotechniek.

  • AutoVitel hanteert een zeer scherp werkplaats uurtarief van 55,-- euro, exclusief btw (inclusief btw 66,55 euro)
  • Wilt u gebruik maken van een Leenauto? Dat kan bij AutoVitel voor slechts 15,00 euro exclusief btw per dag (18,15 euro inclusief btw)
  • De APK keuring bij AutoVitel kost standaard 17,50 euro exclusief btw (21,18 euro inclusief btw)

Afspraak maken

“Zeer prettig bedrijf! We gingen al af op de recensies die op deze site staan, en het klopt. Als je voor een auto komt kijken, dan kun echt op je gemak de auto bekijken. Zonder dat er een opdringerige verkoper om je heen draait. Zeer prettige ontvangst. Geen marmeren vloer en automatische schuifdeuren, maar gewoon een heel net bedrijf zonder poeha, en dat vind je dan weer terug in de scherpe prijzen. En dat is natuurlijk ook zeker zo belangrijk. Kortom zoek je een gebruikte BMW, breng dan zeker een bezoekje aan Auto Vitel!”

Willem

Klantenbeoordelingen

9.2

“Joey van Autovitel was meteen meedenkend en vriendelijk toen ik hen belde voor een auto die ik online had gezien. Een proefrit was geen probleem, en ook de aflevering ging voorspoedig. Ik rijd dolblij rond...”

Suzanne VerhagenTilburg
Lees alle reviews
 

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.