aandrijfassen-vervangen-mini
Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Aandrijfassen MINI vervangen

Aandrijfassen vervangen MINI

Problemen met de aandrijfas(sen) van uw MINI kunnen de oorzaak zijn van het ontstaan van veranderende rij eigenschappen van uw MINI. Problemen met de aandrijfas(sen) van uw MINI kunnen ervoor zorgen dat u vervelende trillingen waarneemt in uw MINI tijdens het rijden. Ook komt het voor dat u ratelende/schurende of bonkende geluiden waarneemt in uw auto. Om vast te stellen of er inderdaad problemen zijn met uw aandrijfas(sen) van uw MINI kunt u door onze ervaren MINI monteurs naar uw auto laten kijken om een diagnose te stellen om de problemen te verhelpen. Indien u de offerte aanvraag invult zullen wij u binnen 24 uur een offerte doen toekomen / contact met u opnemen. AutoVitel; de kennis, kunde en service van de MINI dealer maar dan tegen een betere prijs!

Veelgestelde vragen

Wat is de oorzaak van de kapotte aandrijfas van mijn MINI?

  • De aandrijfas van uw MINI is aan slijtage onderhevig. Na loop van tijd zal het onderdeel onderhoud nodig kunnen hebben. De oorzaak van een defecte aandrijfsas is in de meeste gevallen slijtage door ouderdom. Het is aan te raden om direct contact te zoeken met de deskundige autotechnici van AutoVitel wanneer uw aandrijfas kapot is.

Hoe merk ik dat de aandrijfas van mijn MINI kapot is?

  • Een symptoom dat veel voorkomt bij een kapotte aandrijfas is een ongewoon geluid. Als de lagers, aslagers of de algemene verbindingen van de assen versleten of gehavend zijn, kan dit de reguliere rotatie van de assen bemoeilijken. Dit kan leiden tot een ratelend geluid of zelfs ongewoon gepiep onder uw MINI. Wanneer u een geluid als dit hoort, is dat een teken om uw MINI zo snel mogelijk te laten nakijken c.q. repareren. Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Kan ik doorrijden met de kapotte aandrijfas van mijn MINI?

  • Op het moment dat uw MINI ratelende, bonkende of piepende geluiden begint te maken, is het verstandig om snel een afspraak te maken bij een betrouwbare MINI specialist. Een aandrijfas heeft geen concrete vervangingstermijn omdat het een slijtage onderdeel is. Dit betekent dat de symptomen na loop van tijd zullen verergeren. Het is dus van belang om op tijd aan de bel te trekken. Bij AutoVitel geven we u eerlijk advies en zullen we aangeven of de aandrijfas van uw MINI deels of volledig vervangen moet worden.

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website