Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Airco onderhoud MINI

Airco service MINI

Uiteraard kunnen de MINI specialisten in de werkplaats van AutoVitel de airco van uw MINI testen, reinigen, vullen en/of repareren. Indien u vermoedt dat de airco van uw MINI niet genoeg koelt maak dan een afspraak bij AutoVitel in Waalwijk. Onze ervaren monteurs kijken graag even met u mee of uw airco optimaal functioneert. AutoVitel heeft 2 professionele MINI airco apparaten in de werkplaats staan waarmee de airco van iedere MINI getest c.q. gevuld kan worden.

Veelgestelde vragen

Waarom wordt de airco van mijn MINI niet koud?

  • Er zijn verschillende redenen waarom de airco van uw MINI niet meer koud wordt. Als de airco een stuk minder koelt dan normaal, kan de druk in het gesloten systeem zijn gedaald door te weinig koudemiddel. Bijvullen met koudemiddel lost het probleem in dit geval op. In het geval dat de airco van uw MINI helemaal niets meer doet, is het mogelijk dat de compressor beschadigd is, de condensor defect is of dat er problemen zijn met de aansturing c.q. bedrading van uw airco systeem. Wanneer u een van deze symptomen herkent, is het aan te raden om een afspraak te maken met een van onze ervaren MINI-technici.

Is de airco van mijn MINI kapot of leeg?

  • Wanneer het koudemiddel in uw MINI op aan het raken is, zult u een drukverlies merken. De airco blaast dan nog wel maar minder hard en minder koud en u kunt ook “bijgeluiden” ervaren wanneer u het aircosysteem inschakelt. Op het moment dat u naast dit drukverlies ook verergerende vreemde geluiden hoort of een vreemde geur ruikt, is het verstandig om een afspraak te maken bij AutoVitel.

Hoe klinkt een kapotte airco compressor van mijn MINI?

  • U kunt vreemde geluiden horen vanuit de airco van uw MINI wanneer uw airco niet meer werkt en de compressor en/of condensor kapot is. Deze vreemde geluiden zijn te omschrijven als brommende, zoemende en klapperende geluiden. De geluiden zullen na loop van tijd erger worden. Heeft u hier last van? Maak snel een afspraak met een van onze ervaren autotechnici!

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website