distributieketting-spanner-vervangen-mini
Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Distributieketting spanner MINI vervangen

Distributieketting-spanner vervangen MINI

In de motor van uw MINI zit een distributieketting die de nokkenas(sen) en de krukas met elkaar verbindt. De belangrijkste functie van de ketting is het bedienen van de in- en uitlaatkleppen tijdens de slagcyclus van de zuigers. Indien uw ketting en/of kettingspanner van uw MINI aan vervanging toe is merkt u dit vaak aan een licht ratelend geluid bij de koude start van uw MINI. De monteurs van AutoVitel voeren deze reparatie wekelijks uit aan diverse MINI’s in de gespecialiseerde werkplaats. De onderhoudstechnici van AutoVitel kunnen voor u een diagnose stellen en aangeven of de ketting en kettingspanners van uw MINI vervangen dienen te worden en voor deze werkzaamheden een offerte uitbrengen.

Veelgestelde vragen

Wat merk ik als distributieketting van mijn MINI niet goed is?

  • Wanneer u een ratelend geluid hoort bij de koude start van uw MINI of tijdens het gasgeven, kan dit een teken zijn van een distributieketting die niet in orde is. Maak snel een afspraak bij AutoVitel wanneer u dit ratelende geluid hoort. Onze MINI-experts zullen u de juiste adviezen geven en de distributieketting-spanner vervangen wanneer dit nodig is.

Wat betekent een ratelend geluid bij de koude start van mijn MINI?

  • Op het moment dat u een ratelend geluid hoort bij het starten van uw MINI, is de kans aanwezig dat uw distributieketting-spanner aan vervanging toe is. Laat onze MINI-technici een diagnose stellen, maak snel een afspraak bij AutoVitel.

Wat betekent een ratelend geluid bij gas geven MINI?

  • Op het moment dat u een ratelend geluid hoort tijdens het gasgeven met uw MINI, kan dit wijzen op een probleem met uw distributieketting-spanner. Om hier zeker van te zijn kunt u het beste een afspraak met de MINI-monteurs van AutoVitel maken. Wij beschikken over dezelfde kennis en kunde als de MINI-dealer, maar hanteren gegarandeerd lagere prijzen.

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website