Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Subpage Listing Image

Klepsteelrubbers vervangen MINI

Klepseals zitten over de klepsteel heen om te voorkomen dat de olie vanuit de cilinderkop via de klepsteel en klepgeleider in de verbrandingskamer terecht komen. Indien u het gas loslaat van uw MINI ziet u vaak een blauwe walm uit uw uitlaat komen.


Lees meer
Subpage Listing Image

Klepsteelrubbers vervangen BMW

Klepseals zitten over de klepsteel heen om te voorkomen dat de olie vanuit de cilinderkop via de klepsteel en klepgeleider in de verbrandingskamer terecht komen. Indien u het gas loslaat van uw BMW ziet u vaak een blauwe walm uit uw uitlaat komen.


Lees meer
Subpage Listing Image

Distributieketting-spanner vervangen BMW

In de motor van uw BMW zit een distributieketting die de nokkenas(sen) en de krukas met elkaar verbindt. De belangrijkste functie van de ketting is het bedienen van de in- en uitlaatkleppen tijdens de slagcyclus van de zuigers.


Lees meer
Subpage Listing Image

Distributieketting-spanner vervangen MINI

In de motor van uw MINI zit een distributieketting die de nokkenas(sen) en de krukas met elkaar verbindt. De belangrijkste functie van de ketting is het bedienen van de in- en uitlaatkleppen tijdens de slagcyclus van de zuigers. 


Lees meer

Olieschraapveren vervangen BMW

Indien uw BMW last heeft van vastzittende olieschraapveren ligt vervuiling vaak aan de oorzaak van dit probleem. Op het moment dat de olieschraapveren “vast” gaan zitten kunnen zij niet meer genoeg “uitrekken” om de olie bij de cilinderwanden naar beneden te schrapen.


Lees meer

Olieschraapveren vervangen MINI

Indien uw MINI last heeft van vastzittende olieschraapveren ligt vervuiling vaak aan de oorzaak van dit probleem. Op het moment dat de olieschraapveren “vast” gaan zitten kunnen zij niet meer genoeg “uitrekken” om de olie bij de cilinderwanden naar beneden te schrapen.


Lees meer
Subpage Listing Image

X-drive 4x4 tussenbak reviseren BMW

Indien uw BMW uitgerust is met vier wiel aandrijving beschikt uw voertuig over een tussenbak – X-drive genoemd door BMW. Indien de tussenbak van uw BMW niet meer optimaal functioneert merkt u dit aan “slippen” tijdens gasgeven.


Lees meer
Subpage Listing Image

ALL4 tussenbak reviseren MINI

Indien uw MINI uitgerust is met vier wiel aandrijving beschikt uw voertuig over een tussenbak – ALL4 genoemd door MINI. Indien de tussenbak van uw MINI niet meer optimaal functioneert merkt u dit aan “slippen” tijdens gasgeven.


Lees meer
Subpage Listing Image

Remschijven / remblokken vervangen BMW

Voor het vervangen van uw remblokken en/of remschijven kunt u uiteraard te allen tijde terecht bij uw BMW specialist AutoVitel. De gespecialiseerde BMW monteurs kunnen u van dienst zijn met de beoordeling van uw remblokken en/of remschijven en u van advies voorzien.


Lees meer
Subpage Listing Image

Remschijven / remblokken vervangen MINi

Voor het vervangen van uw remblokken en/of remschijven kunt u uiteraard te allen tijde terecht bij uw MINI specialist AutoVitel. De gespecialiseerde MINI monteurs kunnen u van dienst zijn met de beoordeling van uw remblokken en/of remschijven en u van advies voorzien


Lees meer

Oliepomp vervangen BMW

Het kan voorkomen dat de ketting in de oliepomp van uw BMW overmatige slijtage vertoont. Indien de oliepomp van uw BMW niet goed functioneert klinkt dit ongeveer hetzelfde als een defecte turbo en het geluid verandert vaak ook mee met het toerental van de motor.


Lees meer

Oliepomp vervangen MINI

Het kan voorkomen dat de ketting in de oliepomp van uw MINI overmatige slijtage vertoont. Indien de oliepomp van uw MINI niet goed functioneert klinkt dit ongeveer hetzelfde als een defecte turbo en het geluid verandert vaak ook mee met het toerental van de motor.


Lees meer

Waterpomp vervangen BMW

Indien de waterpomp van uw BMW gebreken vertoont herkent u dit vaak aan koelvloeistofverlies, warm lopende motor of een “zeurend” / “zagend” geluid wat onder de motorkap van uw BMW vandaan komt.


Lees meer

Waterpomp vervangen MINI

Indien de waterpomp van uw MINI gebreken vertoont herkent u dit vaak aan koelvloeistofverlies, warm lopende motor of een “zeurend” / “zagend” geluid wat onder de motorkap van uw MINI vandaan komt.


Lees meer

Wervelkleppen inlaatspruitstuk reviseren BMW

Jonge BMW dieselmotoren zijn uitgerust met een inlaatspruitstuk met wervelkleppen. De wervelkleppen, ook wel swirl-flaps genoemd, zijn kleine vlinderkleppen op het inlaatspruitstuk vlak voor de inlaatopeningen van de cilinderkop van uw BMW. 


Lees meer
Subpage Listing Image

Wervelkleppen inlaatspruitstuk reviseren MINI

Jonge MINI dieselmotoren zijn uitgerust met een inlaatspruitstuk met wervelkleppen. De wervelkleppen, ook wel swirl-flaps genoemd, zijn kleine vlinderkleppen op het inlaatspruitstuk vlak voor de inlaatopeningen van de cilinderkop van uw MINI.


Lees meer
Subpage Listing Image

Koppeling massa vliegwiel vervangen BMW

Indien u bemerkt dat uw BMW schokt bij het optrekken, trilt bij het indrukken van de koppeling of schudt bij stationair toerental kan dit duiden op problemen met het massavliegwiel van uw BMW. 


Lees meer
Subpage Listing Image

Koppeling massa vliegwiel vervangen MINI

Indien u bemerkt dat uw MINI schokt bij het optrekken, trilt bij het indrukken van de koppeling of schudt bij stationair toerental kan dit duiden op problemen met het massavliegwiel van uw MINI.


Lees meer
Subpage Listing Image

Luchtbalgen vervangen BMW

Er zijn diverse modelreeksen van BMW uitgerust met luchtvering. Indien uw BMW voorzien is van luchtvering heeft deze ook luchtbalgen. Deze luchtbalgen kunnen kapotgaan waardoor uw vering niet meer werkt.


Lees meer
Subpage Listing Image

Aandrijfassen vervangen MINI

Problemen met de aandrijfas(sen) van uw MINI kunnen de oorzaak zijn van het ontstaan van veranderende rij eigenschappen van uw MINI. Problemen met de aandrijfas(sen) van uw MINI kunnen ervoor zorgen dat u vervelende trillingen waarneemt in uw MINI tijdens het rijden.


Lees meer
Subpage Listing Image

Aandrijfassen vervangen BMW

Problemen met de aandrijfas(sen) van uw BMW kunnen de oorzaak zijn van het ontstaan van veranderende rij eigenschappen van uw BMW. Problemen met de aandrijfas(sen) van uw BMW kunnen ervoor zorgen dat u vervelende trillingen waarneemt in uw BMW.


Lees meer
Morgen Internet - Zorgeloos website