airco-service-bmw
Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Airco onderhoud BMW

Airco service BMW

Uiteraard kunnen de BMW specialisten in de werkplaats van AutoVitel de airco van uw BMW testen, reinigen, vullen en/of repareren. Indien u vermoedt dat de airco van uw BMW niet genoeg koelt maak dan een afspraak bij AutoVitel in Waalwijk. Onze ervaren monteurs kijken graag even met u mee of uw airco optimaal functioneert. AutoVitel heeft 2 professionele BMW airco apparaten in de werkplaats staan waarmee de airco van iedere BMW getest c.q. gevuld kan worden.

Veelgestelde vragen

Waarom wordt de airco van mijn BMW niet koud?

  • Er zijn verschillende oorzaken waarom de airco van uw BMW niet meer koud wordt. Als de airco veel minder koelt dan normaal, kan de druk in het gesloten systeem zijn gedaald door te weinig koudemiddel. Bijvullen met koudemiddel lost het probleem in dit geval op. Wanneer de airco van uw BMW het helemaal niet meer doet, is het mogelijk dat de compressor beschadigd is, de condensor defect is of er problemen zijn met de aansturing c.q. bedrading van uw airco systeem. In dit geval is het aan te raden om een afspraak te maken met een van onze ervaren BMW-technici.

Is de airco van mijn BMW kapot of leeg?

  • Wanneer het koudemiddel in uw BMW aan het opraken is, zult u een drukverlies merken. De airco blaast dan nog wel maar minder hard en minder koud en u kunt ook “bijgeluiden” ervaren als u het aircosysteem inschakelt. Op het moment dat u naast dit drukverlies ook verergerende vreemde geluiden hoort of een vreemde geur ruikt, is het verstandig om een afspraak te maken bij AutoVitel.

Hoe klinkt een kapotte airco compressor van mijn BMW?

  • Wanneer uw airco niet meer werkt en de compressor en/of condensor kapot is, kunt u vreemde geluiden horen vanuit de airco van uw BMW. Deze geluiden zijn te omschrijven als brommende, zoemende en klapperende geluiden. De geluiden zullen na loop van tijd verergeren. Heeft u hier last van? Maak snel een afspraak met een van onze ervaren autotechnici!

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website