Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ratelende, schurende of bonkende geluiden of trillingen tijdens rijden in BMW

Aandrijfassen vervangen BMW

Problemen met de aandrijfas(sen) van uw BMW kunnen de oorzaak zijn van het ontstaan van veranderende rij eigenschappen van uw BMW. Problemen met de aandrijfas(sen) van uw BMW kunnen ervoor zorgen dat u vervelende trillingen waarneemt in uw BMW.


Lees meer
Airco laten bijvullen BMW

Airco service BMW

Uiteraard kunnen de BMW specialisten in de werkplaats van AutoVitel de airco van uw BMW testen, reinigen, vullen en/of repareren. Indien u vermoedt dat de airco van uw BMW niet genoeg koelt maak dan een afspraak.


Lees meer
Subpage Listing Image

APK BMW

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.


Lees meer
ratelend geluid starten bmw

Distributieketting-spanner vervangen BMW

In de motor van uw BMW zit een distributieketting die de nokkenas(sen) en de krukas met elkaar verbindt. De belangrijkste functie van de ketting is het bedienen van de in- en uitlaatkleppen tijdens de slagcyclus van de zuigers.


Lees meer
Subpage Listing Image

Grote beurt BMW

De onderhoudstechnici van Autovitel in Waalwijk voeren een grote beurt van uw BMW ten allen tijde conform de fabrieksvoorschriften uit en met de daarvoor voorgeschreven onderdelen.


Lees meer
Huurauto tijdens onderhoud BMW

Huurauto BMW

Heeft u uw auto bij AutoVitel in onderhoud of moet u hem bij ons achterlaten voor reparatie? Dan kunt u gebruik maken van een huurauto.


Lees meer
Subpage Listing Image

Kleine beurt BMW

Bij de kleine beurt controleren we uw auto op 20 vaste onderdelen. Als dat nodig is, geven we u ook reparatieadvies. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een kleine beurt van uw auto.


Lees meer
Blauwe walm uit uitlaat BMW

Klepsteelrubbers vervangen BMW

Klepseals zitten over de klepsteel heen om te voorkomen dat de olie vanuit de cilinderkop via de klepsteel en klepgeleider in de verbrandingskamer terecht komen. Indien u het gas loslaat van uw BMW ziet u vaak een blauwe walm uit uw uitlaat komen.


Lees meer
BMW schokt bij optrekken of trilt bij indrukken koppeling

Koppeling massa vliegwiel vervangen BMW

Indien u bemerkt dat uw BMW schokt bij het optrekken, trilt bij het indrukken van de koppeling of schudt bij stationair toerental kan dit duiden op problemen met het massavliegwiel van uw BMW. 


Lees meer
Probleem met luchtvering BMW

Luchtbalgen vervangen BMW

Er zijn diverse modelreeksen van BMW uitgerust met luchtvering. Indien uw BMW voorzien is van luchtvering heeft deze ook luchtbalgen. Deze luchtbalgen kunnen kapotgaan waardoor uw vering niet meer werkt.


Lees meer
Defecte turbo BMW

Oliepomp vervangen BMW

Het kan voorkomen dat de ketting in de oliepomp van uw BMW overmatige slijtage vertoont. Indien de oliepomp van uw BMW niet goed functioneert klinkt dit ongeveer hetzelfde als een defecte turbo en het geluid verandert vaak ook mee met het toerental van de motor.


Lees meer
Olieschraapveren BMW zitten vast

Olieschraapveren vervangen BMW

Indien uw BMW last heeft van vastzittende olieschraapveren ligt vervuiling vaak aan de oorzaak van dit probleem. Op het moment dat de olieschraapveren “vast” gaan zitten kunnen zij niet meer genoeg “uitrekken” om de olie bij de cilinderwanden naar beneden te schrapen.


Lees meer
Subpage Listing Image

Onderhoud BMW

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij AutoVitel kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.


Lees meer
Goedkoop remblokken of remschijven BMW vervangen

Remschijven / remblokken vervangen BMW

Voor het vervangen van uw remblokken en/of remschijven kunt u uiteraard te allen tijde terecht bij uw BMW specialist AutoVitel. De gespecialiseerde BMW monteurs kunnen u van dienst zijn met de beoordeling van uw remblokken en/of remschijven en u van advies voorzien.


Lees meer
BMW garage goede reparatie

Reparatie BMW

Een defect aan uw BMW wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Voor mechanische en elektronische problemen staan onze BMW-technici voor u klaar.


Lees meer
Storingen en elektrische problemen BMW laten vaststellen

Uitlezen BMW

Bij storingen en elektronische problemen van uw BMW kunnen de onderhoudstechnici van AutoVitel uw auto uitlezen.


Lees meer
Koelvloeistofverlies, warm lopende motor of zagend geluid onder motorkap BMW

Waterpomp vervangen BMW

Indien de waterpomp van uw BMW gebreken vertoont herkent u dit vaak aan koelvloeistofverlies, warm lopende motor of een “zeurend” / “zagend” geluid wat onder de motorkap van uw BMW vandaan komt.


Lees meer
Swirl flaps laten repareren

Wervelkleppen inlaatspruitstuk reviseren BMW

Jonge BMW dieselmotoren zijn uitgerust met een inlaatspruitstuk met wervelkleppen. De wervelkleppen, ook wel swirl-flaps genoemd, zijn kleine vlinderkleppen op het inlaatspruitstuk vlak voor de inlaatopeningen van de cilinderkop van uw BMW. 


Lees meer
BMW laten controleren voor wintersport

Wintercheck BMW

Onderschat nooit de impact van een wintercheck. Zorg dat uw auto op tijd winterklaar is. Bij de BMW-wintercheck controleren de onderhoudstechnici van AutoVitel uw auto op 20 belangrijke punten.


Lees meer
Slippen tijdens gasgeven BMW xDrive

X-drive 4x4 tussenbak reviseren BMW

Indien uw BMW uitgerust is met vierwielaandrijving beschikt uw voertuig over een tussenbak – xDrive genoemd door BMW. Indien de tussenbak van uw BMW niet meer optimaal functioneert merkt u dit onder andere aan “slippen” tijdens het gasgeven.


Lees meer
Zomercheck BMW laten uitvoeren

Zomercheck BMW

Of u nu wel of niet met uw auto op vakantie gaat; een zomercheck is altijd verstandig. De monteurs van AutoVitel in Waalwijk controleren uw auto op tenminste 20 belangrijke punten. Zij zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan deze zomer en veilig kunt reizen.


Lees meer
Morgen Internet - Zorgeloos website