luchtbalgen-vervangen-bmw
Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Luchtbalgen BMW vervangen

Luchtbalgen vervangen BMW

Er zijn diverse modelreeksen van BMW uitgerust met luchtvering. Indien uw BMW voorzien is van luchtvering heeft deze ook luchtbalgen. Deze luchtbalgen kunnen kapotgaan waardoor uw vering niet meer werkt. Indien uw BMW, als u even niet gereden heeft, aan 1 kant iets door zijn vering hangt is dit vaak een teken dat de luchtvering problemen vertoont. Indien u vermoedt dat uw BMW problemen met de luchtvering heeft neem dan snel contact op met de specialisten van AutoVitel om een diagnose te stellen.

Veelgestelde vragen

Heeft mijn BMW luchtvering/luchtbalgen?

  • Dit is volledig afhankelijk van de uitvoering van uw BMW. Als u niet zeker weet of uw BMW luchtvering/luchtbalgen heeft, belt u dan naar AutoVitel en wij zoeken het direct voor u uit.

Mijn BMW hangt aan één kant naar beneden. Waardoor komt dat?

  • Als u merkt dat uw BMW aan één kant hangt, is er waarschijnlijk iets niet goed met de vering. Als u luchtvering heeft hoeft er slechts één klein scheurtje in één van de luchtbalgen te zitten om dit probleem te veroorzaken. De luchtbalgen moeten dan zo snel mogelijk vervangen worden om geen extra problemen te veroorzaken. Om zeker te weten dat het probleem bij de luchtbalgen ligt, maakt u een afspraak met de BMW-technici van AutoVitel. Wij stellen de juiste diagnose en vervangen de luchtbalgen indien nodig.

Moet de luchtvering van mijn BMW vervangen worden?

  • Als uw BMW luchtvering heeft, heeft deze ook luchtbalgen. Deze luchtbalgen kunnen inscheuren waardoor uw BMW naar een kant gaat hangen. Als dit probleem zich voortdoet, maak dan snel een afspraak bij AutoVitel. Onze BMW-monteurs controleren of de conditie van uw luchtbalgen nog goed zijn en kunnen ze vervangen indien nodig.

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website