distributieketting-spanner-vervangen-bmw
Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Distributieketting-spanner vervangen bmw

Distributieketting-spanner vervangen BMW

In de motor van uw BMW zit een distributieketting die de nokkenas(sen) en de krukas met elkaar verbindt. De belangrijkste functie van de ketting is het bedienen van de in- en uitlaatkleppen tijdens de slagcyclus van de zuigers. Indien uw ketting en/of kettingspanner van uw BMW aan vervanging toe is merkt u dit vaak aan een licht ratelend geluid bij de koude start van uw BMW. De monteurs van AutoVitel voeren deze reparatie wekelijks uit aan diverse BMW’s in de gespecialiseerde werkplaats. De onderhoudstechnici van AutoVitel kunnen voor u een diagnose stellen en aangeven of de ketting en kettingspanners van uw BMW vervangen dienen te worden en voor deze werkzaamheden een offerte uitbrengen.

Veelgestelde vragen

Wat merk ik als de distributieketting van mijn BMW niet goed is?

  • Als de distributieketting van uw BMW niet in orde is, merkt u dat vaak aan een ratelend geluid bij de koude start van uw BMW of tijdens het gasgeven. Hoort u dit ratelende geluid, maak dan snel een afspraak bij AutoVitel. Onze BMW-specialisten stellen de juiste diagnose en zullen de distributieketting-spanner vervangen als het nodig is. 

Wat betekent een ratelend geluid bij koude start BMW?

  • Als u een licht ratelend geluid hoort bij het starten van uw BMW is de kans groot dat uw distributieketting-spanner aan vervanging toe is. Maak snel een afspraak bij AutoVitel en laat onze BMW-technici een diagnose stellen.

Wat betekent een ratelend geluid bij gas geven BMW?

  • Als u een licht ratelend geluid hoort tijdens het gasgeven met uw BMW, kan dit duiden op een probleem met uw distributieketting-spanner. Om dit zeker te weten maakt u het beste een afspraak met de BMW-monteurs van AutoVitel. Wij hebben dezelfde kennis en kunde als de BMW-dealer, maar hanteren gegarandeerd lagere prijzen.

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website