test
Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Financieren

Autovitel werkt samen met Financieel Fit Finansi als onze financieringspartner. Voor de financial lease / prive autolening heeft FInancieel Fit Finansi een eigen label opgezet, met de naam 'Autokrediet'.

Financial Lease

Alle BMW en MINI occasions van AutoVitel kunnen ook zakelijk gefinancierd worden. AutoVitel werkt samen met Financieel Fit Finansi, zodat u altijd het beste aanbod krijgt. Wilt u weten of zakelijk financieren voor u interessant is?

Private lease

Met Private Lease kan je als particulier een BMW of MINI rijden voor een vast bedrag per maand zonder dat deze van jou is. In het leasebedrag zijn alle kosten inbegrepen, waaronder reparatie en onderhoud. Alleen de brandstof is voor eigen rekening.

Zoekopdracht BMW/MINI

Wij proberen zoveel mogelijk variatie in ons occasionaanbod te hebben. Helaas is het niet altijd mogelijk om een voorraad te hebben waarin iedereen zijn of haar droomauto vindt.

Inkoop BMW/MINI

Bent u van plan uw auto te verkopen? Auto Vitel kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto taxeren en verkopen.

Banner Image 0

Morgen Internet - Zorgeloos website