Service van een ander level

Een persoonlijke carmanager voor al uw vragen

De service-afdeling van AutoVitel maakt het u gemakkelijk. Naast onderhoud en reparaties kunt u bij ons ook terecht voor BMW occasions. Als u dat wenst, leveren wij u een offerte op maat voor de door u aangevraagde werkzaamheden. Indien u de werkzaamheden zoals geoffreerd bij AutoVitel uit laat voeren wordt de medewerker die de offerte heeft opgesteld uw persoonlijke carmanager. Zo ontvangt u zijn of haar directe mailadres en mobiele nummer zodat u altijd contact op kunt nemen als u vragen heeft. Bij AutoVitel streven we naar de hoogst haalbare service voor onze klanten. BMW-rijders kunnen voor de (standaard) tarieven van de meeste onderhoudswerkzaamheden terecht op onze website.

 
Autotechnici met passie

Persoonlijk contact met AutoVitel autotechnici

De mensen in onze werkplaats zijn bevlogen professionals met een passie voor autotechniek. AutoVitel hecht veel waarde aan het persoonlijk contact tussen onze klanten en onze medewerkers. Daarom komt de autotechnicus die aan uw auto werkt, u zelf uitleggen welke werkzaamheden er zijn verricht of nog moeten worden uitgevoerd en waarom. Heeft u geen zin om te wachten tijdens uw afspraak? We hebben altijd een leenauto beschikbaar!

  • Offertes op maat
  • 24/7 inzicht in al uw facturen
  • Gratis APK voor geregistreerd kenteken

Uw persoonlijke online carmanager

Klanten die gebruik maken van de online carmanager hebben 24/7 inzicht in hun offertes en facturen. Daarnaast heeft AutoVitel regelmatig interessante aanbiedingen. Deze vindt u ook terug op de digitale omgeving van uw carmanager.

Vul uw naam, email adres en kenteken van uw auto in en u krijgt uw inloggegevens toegestuurd.

Carmanager aanvragen
 

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.