Transparant en professioneel

Onderhoud personenauto's in Waalwijk

AutoVitel is de garage voor al het onderhoud van uw personenauto. U krijgt altijd de prijsopgave vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Neem contact op met een van onze consultants. Zij helpen u graag verder. Binnenkort kunt u terecht op onze online persoonlijke Carmanager waar al uw offerte aanvragen, facturen en speciale aanbiedingen van AutoVitel. De onderhoudsdiensten bestaan onder andere uit:

  • Grote beurt
  • Kleine beurt
  • Aircoservice
Verder hanteert AutoVitel een zeer scherp werkplaats uurtarief van 55,-- ex btw (66,55,-- incl.btw)

Maak een afspraak

“Zeer prettig bedrijf! We gingen al af op de recensies die op deze site staan, en het klopt. Als je voor een auto komt kijken, dan kun echt op je gemak de auto bekijken. Zonder dat er een opdringerige verkoper om je heen draait. Zeer prettige ontvangst. Geen marmeren vloer en automatische schuifdeuren, maar gewoon een heel net bedrijf zonder poeha, en dat vind je dan weer terug in de scherpe prijzen. En dat is natuurlijk ook zeker zo belangrijk. Kortom zoek je een gebruikte BMW, breng dan zeker een bezoekje aan Auto Vitel!”

Willem

Klantenbeoordelingen

9.2

“wij hebben bij dit bedrijf een mercedes c200 sportcoupe van 2002 gekocht we werden er zeer netjes en goed ontvangen na een week gereden waaren er wat probleempjes met de auto en wij gebeld ook...”

jack oudenhovenoirschot
Lees alle reviews
 

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.