Transparant en professioneel

Onderhoud personenauto's in Waalwijk

AutoVitel is de garage voor al het onderhoud van uw personenauto. U krijgt altijd de prijsopgave vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Neem contact op met een van onze consultants. Zij helpen u graag verder. Binnenkort kunt u terecht op onze online persoonlijke Carmanager waar al uw offerte aanvragen, facturen en speciale aanbiedingen van AutoVitel. De onderhoudsdiensten bestaan onder andere uit:

  • Grote beurt
  • Kleine beurt
  • Aircoservice
Verder hanteert AutoVitel een zeer scherp werkplaats uurtarief van 55,-- ex btw (66,55,-- incl.btw) en is er altijd een leenauto beschikbaar!

Maak een afspraak

“Via facebook terecht gekomen bij Autovitel en ook mede door de recensies zijn wij gaan kijken naar zeer leuke bmw. Bij binnenkomst werden wij zeer vriendelijke ontvangen door verkoper Dennis en heeft hij ons prettig geholpen met onze keuze. Ook bij ons zijn de afspraken netjes nagekomen wat ik al eerder had gelezen en werd onze aankoop netjes afgeleverd. Een goede ervaring bij een mooi autobedrijf met vriendelijk en bekwaam personeel. groet, S.Kaag”

Simon Kaag

Klantenbeoordelingen

9.2

“Wij kregen een professionele uitleg over de beschikbare auto's door Dennis. Daar onze auto moest worden ingevoerd, is dit tevens door AutoVitel uitgevoerd en wel in een zeer korte periode. Wij kunnen een ieder AutoVitel...”

Joop en Elly Bokhoven TiebenHoogstraten, België
Lees alle reviews
 

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.